Lamelgardiner efter mål fås her

Er du på udkig efter et sted, som tilbyder lamelgardiner efter mål? Så kan du med fordel kigge nærmere her. Hos A H Gardiner er vi specialister i diverse typer af gardiner, og vi har et stort sortiment. Vi står primært til rådighed hos kunder i Odder, Horsens og Aarhus, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder, hvor vi gerne kommer ud til dig med vores gardinbus.

Vi er et professionelt gardinfirma, som har eksisteret i mere end 40 år. Gennem tiden har vi serviceret mange forskellige kunder med løsninger til deres individuelle behov. Vi kan eksempelvis tilbyde lamelgardiner, som laves efter mål, så de passer til lige netop dine behov.

Der er flere fordele ved at vælge lamelgardiner

Hvis du er i tvivl om, hvilken type af gardin du skal vælge, så kan du med fordel rette blikket mod lamelgardiner. Disse gardiner er nemlig kendetegnet ved at holde sin facon, som hverken snor eller bøjer sig, selv efter mange års brug. 

Derudover laves de i tekstiler, som tåler sol og har en betjeningsteknik, der virker år efter år. Designet er desuden tidløst.​

Hvis du er på udkig efter holdbare og smukke gardiner, er lameller med andre ord en god løsning til dig. Vi har både store og brede løsninger samt mindre, afhængigt af dine behov. Derudover kan vi tilbyde forskellige tætheder i materialerne samt forskellige vævmønstre og farver.

Kontakt os for at modtage flere oplysninger

Hvis du kunne tænke dig at modtage uddybende oplysninger om priser, sortiment og dine muligheder for lamelgardiner, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi sammensætter et godt tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 86 54 28 04 eller på mail post@ah-gardiner.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

​Vil du RINGES OP?​

Udfyld nedenstående felter, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn

​A H Gardiner v/ Henning Andersen

CVR: 51235711

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 54 28 04

E-mail: post@ah-gardiner.dk