Gardiner til ethvert formål fås her

Er du på udkig efter nye gardiner? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos A H Gardiner har vi noget til ethvert formål og til ethvert behov. 

Vi har mange års erfaring på området, og du kan derfor trygt lade os finde den rette løsning til dig. Vi servicerer primært kunder fra Odder, Horsens og Aarhus, men vi står også til rådighed uden for disse steder.

Gardiner skaber hygge i et rum og kan være medvirkende til et godt lys og lydmiljø. Vi har gardinstoffer til ethvert formål, der kommer fra de bedste danske og europæiske leverandører. Forarbejdning af vores gardinstof finder sted på en moderne, dansk systue. 

Vi har et bredt gardinsortiment, hvor vi tilbyder:

Vi har mere end 40 års erfaring inden for gardiner

Vi er en professionel virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for gardinbranchen. Derfor er vi i stand til at hjælpe både private kunder, samt erhvervskunder med at finde den rette løsning.

Vores solafskærmningsprodukter fås i et hav af forskellige mønstre og materialer og med forskellig tæthed i stoffet, så der er noget for enhver smag.

Vi kan desuden speciallave gardiner efter mål og hvis du har specielle ønsker til mønster og motiv.

Vores priser på nye gardiner varierer, afhængigt af materiale og mål, samt gardintype. 

Bestil gerne et uforpligtende besøg af gardinbussen, så kommer vores gardinekspert ud til dig og giver dig gode råd og vejledning, samt fremviser vores forskellige gardiner, tager mål og giver dig et uforpligtende tilbud på køb og montering af gardiner.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om vores udvalg samt vores service, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med et bredt sortiment samt en bred ekspertviden.

Du kan kontakte os på telefon: 86 54 28 04 eller på mail: post@ah-gardiner.dk, så vender vi straks tilbage med flere informationer og et godt tilbud til dig. 

​Vil du RINGES OP?​

Udfyld nedenstående felter, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn

​A H Gardiner v/ Henning Andersen

CVR: 51235711

Kontaktoplysninger

Telefon: 86 54 28 04

E-mail: post@ah-gardiner.dk